Felhasználási feltételek

 

A Solymár-Szalay Kft. minden erőfeszítést megtett a jelen webhelyen szereplő információk pontosságának biztosítása érdekében. 

Miközben minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a termékek és specifikációk naprakészek legyenek, a jelen webhely nem tekinthető a Nissan termékek és szolgáltatások tévedhetetlen útmutatójának, s nem jelent ajánlatot semmilyen konkrét jármű értékesítésére sem. A disztribútorok és márkakereskedők nem ügynökei a Nissannak, és semmilyen felhatalmazással nem rendelkeznek ahhoz, hogy a Nissan nevében bármely kifejezett vagy vélelmezett kötelezettségvállalással vagy jognyilatkozattal kötelezettséget vállaljanak. A jelen webhelyen a sebességre vagy a teljesítményre történő egyetlen utalás sem tekinthető a veszélyes módon vagy a nemzeti korlátokat túllépő sebességgel történő vezetésre való bátorításnak.

 

JOGI- ÉS ADATVÉDELMI RENDELKEZÉSEK

Az alábbi feltételek az internetes oldal használatát szabályozzák. A weboldal elérésével, böngészésével és használatával Ön elismeri, hogy elolvasta, megértette és magára nézve kötelezőnek fogadja el e feltételeket. Amennyiben feltételeinket nem fogadja el, kérjük azonnal zárja be az oldalt. 

A Solymár-Szalay Kft. külön értesítés nélkül, bármikor módosíthatja ezen Üzletszabályzatot, valamint az oldalon szereplő bármely más információt, a jelenlegi közzététel frissítésével.

 

KOCKÁZATOK ÉS FELELŐSSÉG

A weboldal tulajdonosa a Solymár-Szalay Kft. Ön ezt az oldalt kizárólag a saját felelősségére használja. A Nissan és a Solymár-Szalay Kft. nem garantálja, hogy az oldal hibáktól, vírusoktól vagy a számítógépre más módon ható hibáktól mentes. A Nissan és a Solymár-Szalay Kft.nem garantálja, hogy az információk a megtekintésük idején is időszerűek. A fentiek figyelmen kívül hagyásából eredő károkért a Nissan és a Solymár-Szalay Kft. felelősséget nem vállal.

 

TERMÉKEK ÉS ÁRAK

A Nissan folyamatosan törekszik termékeinek korszerűsítésére, ez okból az oldalon található bármely információ változhat. Az oldalon található specifikációk, modellek, árak tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak, és a megtekintés időpontjában lehet, hogy már nem időszerűek. A legfrissebb információkért, valamint a specifikációk és az árak megerősítéséért, kérjük lépjen kapcsolatba Márkakereskedéseinkkel, illetve amennyiben Ön flotta ügyfelünk, akkor a flotta értékesítő kollégánkkal. Az alkalmazott műszaki megoldások miatt az internetes oldalon bemutatott színek eltérhetnek a tényleges színektől.

 

KÜLSŐ LINKEK

A Solymár-Szalay Kft. nem képvisel, szavatol, járul hozzá vagy felelős bármely külső webhelyért, amelyhez ez a webhely kapcsolódik vagy amely ehhez a webhelyhez kapcsolódik. Bármely külső webhely, amelyet Ön a jelen webhelyen található linkre kattintva meglátogat, a Solymár-Szalay Kft. ellenőrzésén kívül esik, ezért annak meglátogatása teljes mértékben az Ön saját felelősségére történik.

 

SZELLEMI TULAJDON JOGOK

Az oldallal kapcsolatos és azon található szellemi tulajdonhoz fűződő jog kizárólagos tulajdonosa a Grand Automotive Central Europe Kft. (székhely: 1124 Budapest, Csörsz u. 49-51.) (a továbbiakban: Nissan). A Nissan előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen információ sem másolható az oldalról. Ön csak az oldal megtekintésére és az oldal tartalmának kinyomtatására jogosult. Az oldalon található információkat, anyagokat csak személyes használatára és / vagy a Nissan termékeivel kapcsolatos döntéseihez használhatja fel. Az oldalon megtekintett, vagy az arról kinyomtatott tartalom nem másolható, nem hozható nyilvánosságra, illetve nem értékesíthető.

 

IRÁNYADÓ JOG

Az internetes oldal használatával ön elfogadja, hogy az oldalon található kommunikáció, valamint az adatkezelés vonatkozásában a magyar jog az irányadó.