Előző
Következő

MÁR RENDELHETŐ A VADONATÚJ NISSAN X-TRAIL

Öt- és hétüléses változatban

már 13.149.000,- Ft-tól

MÁR RENDELHETŐ A VADONATÚJ NISSAN X-TRAIL
Öt- és hétüléses változatban 13.149.000 Ft-tól
Árlista letöltése

Tekintse meg kiemelt ajánlatainkat

line 1 1

Egyedülálló elektromos vezetési élmény, töltés nélkül.

Már rendelhető az elektromosított crossover. A Nissan e-POWER egy egyedülálló elektromosított technológia, amely egy üzemanyag-hatékony benzinmotorból áll, melyet egy akkumulátort tölt. 
Kapható e-4ORCE összkerékhajtásos változatban is, amely még nagyobb teljesítményt és stabil vezethetőséget biztosít. Mindkét technológia lehetővé teszi az elektromos járműnél tapasztalt vezetési élményt, csak váltó nélkül. A Nissan X-Trail egyedülálló technológiái a hagyományos hibrideknél még többet nyújtanak.

Kezdő listaár: 13.149.000 Ft

BÁRMILYEN ÚTON, MINDEN IDŐBEN

line 1 1

A Nissan Intelligent Mobility a vezetés egy teljesen új módját ismerteti meg Önnel.

Bemutatkozik a vadonatúj X-Trail

line 1 1

Az új X-Trail külseje és belseje egyaránt tükrözi a jármű szellemiségét.

line 1 1

Sokoldalú és kalandvágyó. A külsőt olyan jellegzetes Nissan dizájnelemek emelik ki, mint a íves tető és a V formájú hűtőrács. Az orr részt markáns fényszórók keretezik, amelyek az első lökhárító karosszériájába integrálva jelennek meg, a kombinált nappali menetfények és irányjelzők pedig a motorháztető zárt vonalában helyezkednek el.

Az új X-Trail öt- és hétüléses változatban is elérhető, kényelmes lehetőséget kínálva a nagy családos vagy barátokkal való kirándulásokhoz.

Modern, erőteljes stílus, amely robusztus, mégis modern megjelenést biztosít

line 1 1

Az X-Trail vonzerejének központi eleme az előző három generáció során az a jellegzetes stílus volt, amely a masszív erő megnyugtató érzetét nyújtotta, anélkül, hogy agresszív benyomást keltene.

E-POWER HAJTÁS

line 1 1

Az új X-Trail e-POWER rendszere egy nagy teljesítményű akkumulátorból és egy változó sűrítési arányú benzinmotorral, áramfejlesztővel, inverterrel és 150 kW-os első villanymotorral integrált hajtásláncból áll. Ez az egyedülálló hajtáslánc azt jelenti, hogy a kerekekre jutó teljesítményt kizárólag az elektromotor adja, ami azonnali, lineáris reakciót eredményez a gázpedálra.

E-4ORCE MEGHAJTÁS

line 1 1

A Nissan elektromos hajtásláncaihoz tervezett új összkerékhajtási rendszer Európában, a vadonatúj X-Traillel mutatkozik be. Az e-4ORCE a Nissan legfejlettebb összkerék meghajtás technológiájának köszönhetően minden körülmények között megnyugtató tapadást és magabiztos gyorsulást biztosít. Az „e” az e-4ORCE-ban a Nissan 100%-ban elektromotoros hajtásrendszerét jelenti. A „4ORCE” a jármű fizikai erejére és energiájára utal, a „4” pedig az összkerék meghajtást jelenti.  Az e-4ORCE az egyes kerekek teljesítményének és fékteljesítményének specifikus kezelésével – azáltal, hogy egyenletes és stabil működést biztosít – növeli a vezető magabiztosságát, mivel szinte bármilyen útfelületen követi a kívánt vezetési irányt, miközben soha nem kell változtatnia a vezetési stíluson vagy a vezetési technikán. 

Formaterv

line 1 1

KALANDOZZON STÍLUSOS KÜLSŐVEL

line 1 1

Ünnepeljük együtt a családot. A 4×4-es képesség és intelligens prémium stílus egyesítésével ez a SUV valóban elképesztő.

nissan xtrail híd utazás kajak
nissan xtrail sebesség hegyek kanyarok

A SZABADLEVEGŐN VALÓ SUHANÁS INTELLIGENSEBB MÓDJA

line 1 1

 

Az oszlopoknál lévő aerodinamikai panelek és az alacsony aerodinamikájú alváz halkabb utazást és lenyűgöző üzemanyag-fogyasztást tesz lehetővé.

HELY MINDEN KALANDOZÓ SZÁMÁRA

line 1 1

Érezze a Nissan X-Trail belterének minőségét – megnyugtató és élénkítő, pihentető és kifinomult. A súlytalanság által inspirált, kivételesen kényelmes ülések az Ön testének egyedi jellemzőihez alkalmazkodó párnákat tartalmaznak

Nissan xtrail bőr ülések kényelem

Méretek

line 1 1
meret xtrail méretek szélesség magasság tengelytáv

VEZESSEN KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

line 1 1

A vadonatúj X-Trail meghajtását egy továbbfejlesztett 150 lóerős dízelmotor és egy 160 lóerős benzinmotor biztosítja, amely jobb üzemanyag-fogyasztást, alacsonyabb CO2-kibocsátást és nagyobb teljesítményt nyújt. A motor a Nissan automatikus start/stop rendszerével is fel van szerelve, amely üzemanyag-megtakarítás érdekében leállítja a motort, ha az ideiglenesen nincs használatban – mint például közlekedési lámpáknál –, majd zökkenőmentesen és gyorsan újraindítja azt, amikor az autó elindul. A Nissan motorok egyben a legjobb vontatási teljesítményt is biztosítják az X-Trail számára

Prémium belsőtér kialakítás

line 1 1

INTELLIGENS TECHNOLÓGIÁK

line 1 1

A Nissan fejlett intelligens mobilitási technológiák tárháza a vezető kezében van, melynek köszönhetően a kényelem és a minőség minden felületen érezhető. Új prémium anyagok, intelligens funkciók és átgondolt részletek gazdagítják az utasteret, amely minden dimenzióban élvonalbeli dizájnt és praktikumot kínál.

nissan xtrail érzékelők kormánykerék műszerfal

ÉRZÉKELJEN TÖBBET A CROSSOVERE KÖRNYEZETÉBŐL

line 1 1

Semmiből felbukkanó autók, gyalogosok vagy bevásárló kocsik; szűk parkolóhelyek… A Nissan X-Trail segít Önnek megküzdeni a váratlan helyzetekkel.

Tulajdonságok

line 1 1

INNOVÁCIÓ, AMELY SEGÍTŐ KEZET NYÚJT

line 1 1

Tele van a keze? Semmi gond! Csak vigye a lábát középen a lökhárító alá úgy, hogy az Intelligens kulcs a zsebében van, és a csomagtérajtó másodperceken belül teljesen felnyílik.

Nissan xtrail automata csomagtartó lábérzékelő szenzor család
nissan xtrail belső gombok

AZ IDEÁLIS KLÍMA FENNTARTÁSA

line 1 1

Amikor esik a hőmérséklet, kapcsolja be az ülésfűtést a teljes kényelem érdekében. A fűthető külső visszapillantó tükröknek, a fűthető szélvédőnek és az esőérzékelővel működtethető ablaktörlő lapátoknak köszönhetően pedig a látási viszonyok jelentősen javulnak a legzordabb körülmények között.

A LEGJOBB HELYEK A LEGJOBB MŰSORHOZ

line 1 1

 


Kiterjedt zenei élmény elöl és hátul, nyolc nagy teljesítményű hangszóró tökéletes hangmélységet, és hangzást biztosít a SUV-on belül.

nissan xtrail rádió média lejátszó

Videók

line 1 1

Hívja értékesítőinket

line 1 1

Már rendelhető a 4. generációs X-Trail, amely minden képzeletet felülmúl. Az új X-Trail öt- és hétüléses változatban, kényelmes lehetőséget kínál! Vásároljon Nissan X-Trail modellt a Nissan Solymártól, értékesítő kollégáink várják megkeresését az alábbi elérhetőségeken:

Jelentkezés tesztvezetésre

Kipróbálná a járművet? Jelentkezzen tesztvezetésre!

Katalógus

Tekintse meg nyomtatott katalógusunk online változatát!

Ajánlatkérés

Felkeltettük az érdeklődését?

Árak és felszereltség

Töltse le az aktuális árlistát és a felszereltségeket!

*A képek illusztrációk. Jelen hirdetésben közölt adatok és tények kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A feltüntetett kedvezmények fix bruttó kedvezmények, minden modellverzióra azonosan vonatkoznak. Az akció december 15-ig érvényes. A feltüntetett bruttó árak az általános forgalmi adó és regisztrációs díj változása esetén módosulhatnak. Az aktuális árakért és további feltételekért érdeklődjön hivatalos Nissan márkakereskedőjénél. Nissan X-Trail: A feltüntetett ár a kezdőár, az X-Trail 1.3 DIG-T DCT Visia 7 üléses (állami támogatás igénybevételével) esetén érvényes, a 10 éves garanciacsomag igénybevétele nélkül. A 10 éves garanciacsomag külön díj ellenében megvásárolható.

A 10 éves garanciacsomag a NISSAN által biztosított gyártói 3 év vagy 100 000 km garanciából (amelyik hamarabb bekövetkezik) és a NISSAN International Insurance Ltd. által biztosított műszaki meghibásodással kapcsolatos biztosításból tevődik össze. A műszaki meghibásodással kapcsolatos biztosítás a biztosítási kötvényben meghatározott, – a Gyártói jótállás időtartamát és futásteljesítményt meghaladó – meghosszabbított időtartamig (gyári garancia időszak feletti +7 év) és/vagy futásteljesítmény eléréséig (+50 000 km) érvényes, mellyel így a csomag által biztosított időszak és km összességében 10 év, illetve maximum 150 000 km (amelyik hamarabb bekövetkezik). A kiterjesztett garanciaidőszakra, illetve futásteljesítményre vonatkozó fedezet részleteiről érdeklődjön márkakereskedéseinkben, illetve a termék részletes leírását és további feltételeit a biztosítási kötvényhez tartozó általános szerződési feltételek tartalmazza, melyekről a NISSAN.hu weboldalon talál bővebb tájékoztatást.
Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak a Nemzeti Közlekedési Hatóság honlapján, www.nkh.hu.
Nissan X-Trail: kombinált üzemanyag fogyasztás: 6,5 – 8,5 l/ km, CO2 kibocsátás: 171 – 208 g/km.

**A fogyasztási és kibocsátási értékek az alkalmazandó európai előírásoknak megfelelően lettek megadva. A bemutatott számok WLTP adatok. A WLTP egy új teszt, amelyet az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2 kibocsátási adatokra használnak. Csak azokat a járműveket hasonlítsa össze, amelyeket azonos műszaki eljárásokkal teszteltek. A tényleges vezetési eredmények változhatnak olyan tényezők függvényében, mint az időjárási viszonyok, a vezetési stílus, a jármű terhelése vagy a regisztráció után felszerelt tartozékok. A bemutatott motorizációk a Nissan motorok változásai miatt a rendelkezésre állási korlátozások hatálya alá tartozhatnak. Ellenőrizze a Nissan márkakereskedőjének elérhetőségét és szállítási dátumát.