Előző
Következő

NISSAN X-TRAIL

Öt- és hétüléses változatban

már 14.999.000,- Ft-tól

NISSAN X-TRAIL
Öt- és hétüléses változatban 14.999.000 Ft-tól
Árlista letöltése

Tekintse meg kiemelt ajánlatainkat

line 1 1

Egyedülálló elektromos vezetési élmény, töltés nélkül.

Már rendelhető az elektromosított crossover. A Nissan e-POWER egy egyedülálló elektromosított technológia, amely egy üzemanyag-hatékony benzinmotorból áll, melyet egy akkumulátort tölt. 
Kapható e-4ORCE összkerékhajtásos változatban is, amely még nagyobb teljesítményt és stabil vezethetőséget biztosít. Mindkét technológia lehetővé teszi az elektromos járműnél tapasztalt vezetési élményt, csak váltó nélkül. A Nissan X-Trail egyedülálló technológiái a hagyományos hibrideknél még többet nyújtanak.

BÁRMILYEN ÚTON, MINDEN IDŐBEN

line 1 1

A Nissan Intelligent Mobility a vezetés egy teljesen új módját ismerteti meg Önnel.

Bemutatkozik a vadonatúj X-Trail

line 1 1

Az új X-Trail külseje és belseje egyaránt tükrözi a jármű szellemiségét.

line 1 1

Sokoldalú és kalandvágyó. A külsőt olyan jellegzetes Nissan dizájnelemek emelik ki, mint a íves tető és a V formájú hűtőrács. Az orr részt markáns fényszórók keretezik, amelyek az első lökhárító karosszériájába integrálva jelennek meg, a kombinált nappali menetfények és irányjelzők pedig a motorháztető zárt vonalában helyezkednek el.

Az új X-Trail öt- és hétüléses változatban is elérhető, kényelmes lehetőséget kínálva a nagy családos vagy barátokkal való kirándulásokhoz.

Modern, erőteljes stílus, amely robusztus, mégis modern megjelenést biztosít

line 1 1

Az X-Trail vonzerejének központi eleme az előző három generáció során az a jellegzetes stílus volt, amely a masszív erő megnyugtató érzetét nyújtotta, anélkül, hogy agresszív benyomást keltene.

E-POWER HAJTÁS

line 1 1

Az új X-Trail e-POWER rendszere egy nagy teljesítményű akkumulátorból és egy változó sűrítési arányú benzinmotorral, áramfejlesztővel, inverterrel és 150 kW-os első villanymotorral integrált hajtásláncból áll. Ez az egyedülálló hajtáslánc azt jelenti, hogy a kerekekre jutó teljesítményt kizárólag az elektromotor adja, ami azonnali, lineáris reakciót eredményez a gázpedálra.

E-4ORCE MEGHAJTÁS

line 1 1

A Nissan elektromos hajtásláncaihoz tervezett új összkerékhajtási rendszer Európában, a vadonatúj X-Traillel mutatkozik be. Az e-4ORCE a Nissan legfejlettebb összkerék meghajtás technológiájának köszönhetően minden körülmények között megnyugtató tapadást és magabiztos gyorsulást biztosít. Az „e” az e-4ORCE-ban a Nissan 100%-ban elektromotoros hajtásrendszerét jelenti. A „4ORCE” a jármű fizikai erejére és energiájára utal, a „4” pedig az összkerék meghajtást jelenti.  Az e-4ORCE az egyes kerekek teljesítményének és fékteljesítményének specifikus kezelésével – azáltal, hogy egyenletes és stabil működést biztosít – növeli a vezető magabiztosságát, mivel szinte bármilyen útfelületen követi a kívánt vezetési irányt, miközben soha nem kell változtatnia a vezetési stíluson vagy a vezetési technikán. 

Formaterv

line 1 1

KALANDOZZON STÍLUSOS KÜLSŐVEL

line 1 1

Ünnepeljük együtt a családot. A 4×4-es képesség és intelligens prémium stílus egyesítésével ez a SUV valóban elképesztő.

nissan xtrail híd utazás kajak
nissan xtrail sebesség hegyek kanyarok

A SZABADLEVEGŐN VALÓ SUHANÁS INTELLIGENSEBB MÓDJA

line 1 1

 

Az oszlopoknál lévő aerodinamikai panelek és az alacsony aerodinamikájú alváz halkabb utazást és lenyűgöző üzemanyag-fogyasztást tesz lehetővé.

HELY MINDEN KALANDOZÓ SZÁMÁRA

line 1 1

Érezze a Nissan X-Trail belterének minőségét – megnyugtató és élénkítő, pihentető és kifinomult. A súlytalanság által inspirált, kivételesen kényelmes ülések az Ön testének egyedi jellemzőihez alkalmazkodó párnákat tartalmaznak

Nissan xtrail bőr ülések kényelem

Méretek

line 1 1
meret xtrail méretek szélesség magasság tengelytáv

VEZESSEN KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

line 1 1

A vadonatúj X-Trail meghajtását egy továbbfejlesztett 150 lóerős dízelmotor és egy 160 lóerős benzinmotor biztosítja, amely jobb üzemanyag-fogyasztást, alacsonyabb CO2-kibocsátást és nagyobb teljesítményt nyújt. A motor a Nissan automatikus start/stop rendszerével is fel van szerelve, amely üzemanyag-megtakarítás érdekében leállítja a motort, ha az ideiglenesen nincs használatban – mint például közlekedési lámpáknál –, majd zökkenőmentesen és gyorsan újraindítja azt, amikor az autó elindul. A Nissan motorok egyben a legjobb vontatási teljesítményt is biztosítják az X-Trail számára

Prémium belsőtér kialakítás

line 1 1

INTELLIGENS TECHNOLÓGIÁK

line 1 1

A Nissan fejlett intelligens mobilitási technológiák tárháza a vezető kezében van, melynek köszönhetően a kényelem és a minőség minden felületen érezhető. Új prémium anyagok, intelligens funkciók és átgondolt részletek gazdagítják az utasteret, amely minden dimenzióban élvonalbeli dizájnt és praktikumot kínál.

nissan xtrail érzékelők kormánykerék műszerfal

ÉRZÉKELJEN TÖBBET A CROSSOVERE KÖRNYEZETÉBŐL

line 1 1

Semmiből felbukkanó autók, gyalogosok vagy bevásárló kocsik; szűk parkolóhelyek… A Nissan X-Trail segít Önnek megküzdeni a váratlan helyzetekkel.

Tulajdonságok

line 1 1

INNOVÁCIÓ, AMELY SEGÍTŐ KEZET NYÚJT

line 1 1

Tele van a keze? Semmi gond! Csak vigye a lábát középen a lökhárító alá úgy, hogy az Intelligens kulcs a zsebében van, és a csomagtérajtó másodperceken belül teljesen felnyílik.

Nissan xtrail automata csomagtartó lábérzékelő szenzor család
nissan xtrail belső gombok

AZ IDEÁLIS KLÍMA FENNTARTÁSA

line 1 1

Amikor esik a hőmérséklet, kapcsolja be az ülésfűtést a teljes kényelem érdekében. A fűthető külső visszapillantó tükröknek, a fűthető szélvédőnek és az esőérzékelővel működtethető ablaktörlő lapátoknak köszönhetően pedig a látási viszonyok jelentősen javulnak a legzordabb körülmények között.

A LEGJOBB HELYEK A LEGJOBB MŰSORHOZ

line 1 1

 


Kiterjedt zenei élmény elöl és hátul, nyolc nagy teljesítményű hangszóró tökéletes hangmélységet, és hangzást biztosít a SUV-on belül.

nissan xtrail rádió média lejátszó

Videók

line 1 1

Hívja értékesítőinket

line 1 1

Már rendelhető a 4. generációs X-Trail, amely minden képzeletet felülmúl. Az új X-Trail öt- és hétüléses változatban, kényelmes lehetőséget kínál! Vásároljon Nissan X-Trail modellt a Nissan Solymártól, értékesítő kollégáink várják megkeresését az alábbi elérhetőségeken:

Jelentkezés tesztvezetésre

Kipróbálná a járművet? Jelentkezzen tesztvezetésre!

Katalógus

Tekintse meg nyomtatott katalógusunk online változatát!

Árak és felszereltség

Töltse le az aktuális árlistát és felszereltségeket!

Katalógus

Tekintse meg nyomtatott katalógusunk online változatát!

Ajánlatkérés

Felkeltettük az érdeklődését?

Jelentkezés tesztvezetésre

Kipróbálná a járművet? Jelentkezzen tesztvezetésre!

*A képek illusztrációk. Jelen hirdetésben közölt adatok és tények kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A feltüntetett kedvezmények fix bruttó kedvezmények, minden modellverzióra azonosan vonatkoznak. Az akció december 15-ig érvényes. A feltüntetett bruttó árak az általános forgalmi adó és regisztrációs díj változása esetén módosulhatnak. Az aktuális árakért és további feltételekért érdeklődjön hivatalos Nissan márkakereskedőjénél. Nissan X-Trail: A feltüntetett ár a kezdőár, az X-Trail 1.3 DIG-T DCT Visia 7 üléses (állami támogatás igénybevételével) esetén érvényes, a 10 éves garanciacsomag igénybevétele nélkül. A 10 éves garanciacsomag külön díj ellenében megvásárolható.

A 10 éves garanciacsomag a NISSAN által biztosított gyártói 3 év vagy 100 000 km garanciából (amelyik hamarabb bekövetkezik) és a NISSAN International Insurance Ltd. által biztosított műszaki meghibásodással kapcsolatos biztosításból tevődik össze. A műszaki meghibásodással kapcsolatos biztosítás a biztosítási kötvényben meghatározott, – a Gyártói jótállás időtartamát és futásteljesítményt meghaladó – meghosszabbított időtartamig (gyári garancia időszak feletti +7 év) és/vagy futásteljesítmény eléréséig (+50 000 km) érvényes, mellyel így a csomag által biztosított időszak és km összességében 10 év, illetve maximum 150 000 km (amelyik hamarabb bekövetkezik). A kiterjesztett garanciaidőszakra, illetve futásteljesítményre vonatkozó fedezet részleteiről érdeklődjön márkakereskedéseinkben, illetve a termék részletes leírását és további feltételeit a biztosítási kötvényhez tartozó általános szerződési feltételek tartalmazza, melyekről a NISSAN.hu weboldalon talál bővebb tájékoztatást.
Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak a Nemzeti Közlekedési Hatóság honlapján, www.nkh.hu.
Nissan X-Trail: kombinált üzemanyag fogyasztás: 6,5 – 8,5 l/ km, CO2 kibocsátás: 171 – 208 g/km.

**A fogyasztási és kibocsátási értékek az alkalmazandó európai előírásoknak megfelelően lettek megadva. A bemutatott számok WLTP adatok. A WLTP egy új teszt, amelyet az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2 kibocsátási adatokra használnak. Csak azokat a járműveket hasonlítsa össze, amelyeket azonos műszaki eljárásokkal teszteltek. A tényleges vezetési eredmények változhatnak olyan tényezők függvényében, mint az időjárási viszonyok, a vezetési stílus, a jármű terhelése vagy a regisztráció után felszerelt tartozékok. A bemutatott motorizációk a Nissan motorok változásai miatt a rendelkezésre állási korlátozások hatálya alá tartozhatnak. Ellenőrizze a Nissan márkakereskedőjének elérhetőségét és szállítási dátumát.