Előző
Következő

Új Nissan Townstar Kombi

Egy tökéletes autó izgalmas családi kalandokhoz!

Már 10 599 000 Ft-tól.

Életstílusához alkalmazkodik

line 1 1

Iskolába rohanástól a sítúráig. A vadonatúj Nissan Townstar kalandvágyból született. Fedezze fel a minőségi kivitelű, tágas utasteret és a zökkenőmentes csatlakoztathatóságot, hogy Ön szórakozhasson és kapcsolatban maradhasson, bárhová is viszi az útja. A merész stílus és a szemet gyönyörködtető részletek kívülről lenyűgöző benyomást keltenek.

line 1 1

Dizájn, kényelem és praktikum

line 1 1

SZÁLLJON BE EGY KÉNYELMES VILÁGBA!

line 1 1

Nem csak a kiváló minőségű anyagok és az ergonomikus kialakítás teszi a vadonatúj Nissan Townstar utasterét olyan hívogatóvá.
Az élvonalbeli csatlakoztathatósági lehetőségek zökkenőmentesen kapcsolják össze okostelefonját a Nissannal – legyen szó az alkalmazások kezelésétől kezdve a zenén át az üzenetekig vagy a folyamatos kapcsolattartásról a barátokkal, a családdal vagy épp az ügyfelekkel. Az okos tárolóhelyekkel kiegészítve pedig soha nem kell nélkülöznie a szeretett dolgait, amikor úton van.

ÉREZZE MAGÁT OTTHON!

line 1 1

Kifinomult, szervezett és rendezett. A vadonatúj Nissan Townstar utastere nyugalmat biztosít, bármilyen hosszú is az utazás. A többféle speciális tárolási lehetőség és a csatlakoztathatóság miatt minden kéznél lesz, amire szüksége van.

TÉR, AHOGY A LEGJOBBAN SZÜKSÉGED VAN RÁ!

line 1 1

Ha családod van, nincs két egyforma kaland. Ezért a vadonatúj Nissan Townstar utastere többféle térkonfigurációt kínál – az öt üléstől a négy ülésen át a három ülésig – ennek megfelelően megnövelt raktérrel.

ÚJRATERVEZETT KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

line 1 1

Három merész, új keréktárcsa, köztük 19″-os

könnyűfém kerekekkel, összetéveszthetetlen karaktert ad a Qashqainak.

nissan kerék felni fémtárcsa

Belső kialakítás

line 1 1

FELFELÉ NYÍLÓ CSOMAGTÉR AJTÓ

line 1 1

Élvezze a maximális hozzáférhetőséget babakocsik, kerékpárok vagy magas, nem síkba rakható tárgyak rakodásához.

LEHAJTOTT ÜLÉSEK

line 1 1

Lehajtható üléssor, ezáltal akár 3500 literre növelhető rakodóterület.

 

A 60/40 arányban osztottan lehajtható hátsó ülés funkcióval növelheti a rakodóteret anélkül, hogy az utastér teljes mértékben eltűnne, így akár három vagy négy személy számára is megmaradnak az ülőhelyek.

RAKTÉR

line 1 1

Fedezze fel, hogy mindennek van helye: a csomagtartó lenyűgöző 601 literes, vagy akár 2311 literes, ha a hátsó üléseket lehajtja.

Szokjon hozzá az innováció új szintjéhez!

line 1 1

INTELLIGENS 360° PARKOLÓKAMERA

line 1 1

Parkoljon magabiztosan! Az intelligens 360° parkolókamera segítségével a kis helyen való manőverezés is gyerekjáték. A 360°-os kilátással, valamint az elülső, a járdaszegélyre vagy a hátsó nézetre való fókuszálással még a legszűkebb városi utcák is könnyen járhatóak, parkolhatóak lesznek.

Vezetéstámogató & biztonsági technológiák

line 1 1

Mindig figyel Önre!

line 1 1

A Nissan Intelligens mobilitási technológiái [1] – mint egy extra szempár – folyamatosan figyelik a lehetséges veszélyforrásokat az úton. Vizuális és hangjelzéssel is segítik Önt abban, hogy csökkentse az ütközés kockázatait vagy hatásait.

PROPILOT

line 1 1

Aktiválja a ProPILOT funkciót, hogy autója automatikusan kövesse az Ön előtt haladó járművet egy előre beállított távolságban, a sáv megtartásával (akár egy enyhe kanyarban is). A ProPILOT a forgalom alapján akár teljesen meg is állítja Önt, majd ha a forgalom újra megindul, ismét felveszi a sebességet. [2] [4]

INTELLIGENS SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA

line 1 1

Méri a távolságot az előttünk haladó járműtől, szabályozza a gyorsítást és a lassítást, hogy automatikusan tartsa a biztonságos követési távolságot a beállított sebességhatáron belül. [1]

combi12

INTELLIGENS RÁFUTÁSOS BALESETMEGELŐZŐ RENDSZER

line 1 1

Tartsa szemmel az Ön előtt haladó járműveket! Ha a rendszer hirtelen lassulást észlel előttünk, hang és vizuális jelzéssel figyelmeztet a lassításra. [1]

INTELLIGENS TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ ASSZISZTENS

line 1 1

Automatikusan bekapcsolja a távolsági fényszórókat, amikor szükség van rájuk, és tompított fényre kapcsol, amikor egy előttünk haladó járművet észlel. Így jobban lát éjszaka anélkül, hogy elvakítaná sofőrtársait. [1]

combi14

INTELLIGENS VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER

line 1 1

Figyeli az Ön előtt lévő területet, észleli a járműveket, kerékpárokat gyalogosokat, majd figyelmezteti Önt vagy beavatkozik, az ütközés elkerülése vagy mértékének csökkentése érdekében.

KÖZÚTI JELZÉSEK FELISMERÉSE

line 1 1

A forgalmi táblák menet közbeni észlelésével naprakészen tájékoztatja Önt a legújabb sebességkorlátozásról is. [1]

APPLE CARPLAY® ÉS ANDROID AUTO™ ³

line 1 1

Maradjon kapcsolatban a világgal vezetés közben is! Az Apple Carplay® és az Android Auto™ ⁵ kompatibilitás révén hozzáférhet az okostelefonján keresztül üzeneteihez, zenéihez és alkalmazásaihoz.

A benzin kényelme

line 1 1

MOTOR

line 1 1

Erőteljes gyorsulás, nagy teljesítmény a meredek dombok leküzdéséhez még teljesen felpakolt állapotban is, a vadonatúj Nissan Townstar hatékony benzinmotorja a teljes út alatt támogatja Önt. Élvezze a 130PS teljesítményt és a 6,6-7,7ltr/100 km/perc kombinált üzemanyag-fogyasztást, a 150-174g/km (min/max) CO2-kibocsátást a kombinált ciklusban [2], köszönhetően az optimális hatékonyságot biztosító ECO üzemmóddal ellátott 6 fokozatú kézi sebességváltónak. [1]

Állítsa össze, ahogyan a legjobban illik Önhöz!

line 1 1

TARTOZÉKOK

line 1 1

A kerékpártartóktól és tetőboxoktól kezdve a válaszfalvédőkön át a rakodóhálókig – hozza létre tökéletes útitársát a tartozékokkal, amelyekkel megvédheti és személyre szabhatja új Nissan Townstarját, és igazán a sajátjává teheti. ⁸

TETŐBOX

line 1 1

Fokozza tovább a praktikumot, válasszon különböző méretű tetőboxaink közül!

TETŐCSOMAGTARTÓK

line 1 1

Könnyedén szállíthat nagyobb vagy hosszabb tárgyakat és emellett helyet szabadíthat fel az utastérben.

VONÓHORGOK

line 1 1

A levehető vonóhoroggal lehetősége van vontatásra, amikor szüksége van rá; illetve a letisztult megjelenés is biztosított, amikor nincs rá szüksége.

CSOMAGTÉR TÁLCA

line 1 1

A könnyen eltávolítható bélés egyik oldala strapabíró szövet, a másik oldala könnyen tisztítható gumi – ideális háziállatok vagy sáros kerti hulladék szállítására.

Rendelje meg a Nissan Solymárnál!

line 1 1

Ajánlatért forduljon értékesítő kollégáinkhoz hétfőtől péntekig 8 – 17 között Solymáron és Esztergomban vagy keresse őket az elérhetőségeik egyikén! 

Nissan qashqai utazás pár sztráda
Nissan, qashqai, kék, szembőli nézet, sebesség híd

CSENDES MOTOROK

A rendkívül hatékony benzinmotorok választéka garantálja az azonnali gyorsítást, maximális agilitással, mégis csendben.

qashqai belső tér kormánykerék, gombok, ajtókilincs

AJTÓIZOLÁCIÓ

Szigetelt ajtópanelek tartják bent a meleget és kint tartják a zajt.

Nissan, kerekek, villámgyors, tapadás biztos

ÚTZAJELNYELÉS

A Nissan Qashqai áramvonalas, sebességérzékeny karosszériája folyamatosan alacsony szinten tartja a rezgést és zajt.

Méretek

line 1 1
qashqai meretek szélesség, magasság tengelytáv

Videók

line 1 1

Árak és felszereltség

Töltse le az aktuális árlistát és felszereltségeket!

Katalógus

Tekintse meg nyomtatott katalógusunk online változatát!

Ajánlatkérés

Felkeltettük az érdeklődését?

Jelentkezés tesztvezetésre

Kipróbálná a járművet? Jelentkezzen tesztvezetésre!

¹ Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével!

² A ProPILOT a gépkocsik korlátozott választékához rendelhető. A ProPILOT fejlett vezetősegítő technológia, azonban nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPILOT kizárólag „szem az úton/kéz a kormányon” vezetés mellett, osztott pályás autópályán történő közlekedésre készült. A járművezető felelőssége, hogy éber maradjon, betartsa a sebességkorlátozásokat és az útviszonyoknak megfelelő sebességgel, biztonságosan vezessen és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását.

³ A felszereltségek a vadonatúj Nissan Townstar elektromos verzióján érhető el, mely 2022. során jelenik meg. 

⁴ Az ügyfeleknek Google-fiókra lesz szükségük a funkció használatához. Az ingyenes szolgáltatások (Nissan on Google Assistant, Vezetéstörténet és elemzés, Nissan Help & Assistance, Pániksegítség, Járműállapot, Akkumulátor-menedzser – csak elektromos járművek esetében) modelltől és/vagy kategóriától függően 7 évig ingyenesen vehetők igénybe. További információért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez vagy a Hello Nissan csapatához.

⁵ Az Apple CarPlay és az Android Auto modelltől és/vagy kategóriától függően ingyenesen elérhető. További információért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez vagy a Hello Nissan csapatához.

⁶ A Maps & Live Traffic, a Remote Control Services és a Smart Alerts fizetős szolgáltatások, de a NissanConnect Services szolgáltatással felszerelt, jogosult járművek esetében 3 évig ingyenesek. Kérjük, látogasson el a felszerelt jármű itt található oldalára, ha többet szeretne megtudni, vagy tekintse meg a jármű ismertetőjét. További információért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez vagy a Hello Nissan csapathoz.

⁷ Energiafogyasztás (Wh/km): kombinált 180-206; CO2-kibocsátás kombinált (g/km): 0. Nulla CO2-kibocsátás vezetés közben.

⁸ A feltüntetett tartozékok csak a kiválasztott típusoknál alapfelszereltség és/vagy opcionálisak. További költségek merülhetnek fel.

A képek és leírások tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképek nem egy adott modellt, kategóriát vagy ajánlatot képviselnek. A felszereltségek a változattól függően alapfelszereltségként vagy csak opcióként (felár ellenében) állnak rendelkezésre.