[1] Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. Vegye figyelembe a sebesség- és más korlátozásokat! A Nissan technológiák Használati Feltételeit ide kattintva találja click here

[2] Csak akkor kapcsolódjon mobil telefonjával a NissanConnect használatához, ha a gépkocsi biztonságosan parkol! A rendszert mindig a KRESZ szabályainak megfelelően használja! A járművezetők csak akkor használhatják a rendszert, ha ez biztonságos. A felhasználóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a kihangosító technológia elvonhatja a figyelmet az útról, és ez befolyásolhatja a jármű teljes ellenőrzés alatt tartását.

Az itt látható képek és leírások tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak.

A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként vagy csak extraként állnak rendelkezésre.

A rossz jelerősség befolyásolhatja az érzékenységet és a használatot. Az optimális használat érdekében, gondoskodjon róla, hogy az autó jó vételi körülmények között legyen. 

A felszereltségek a változattól függően alapfelszereltségként, vagy csak opcióként (felárért) állnak rendelkezésre.

Az itt látható képek és leírások tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem az Egyesült Királyságban kínált járművek láthatók, és a képek nem meghatározott modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. Előfordulhat, hogy a képeken megjelenő felszereltség nem érhető el, vagy nem alapfelszereltségként vagy csak extraként állnak rendelkezésre.