NISSAN LEAF®
FELHÍVJUK SZÍVES FIGYELMÉT, HOGY JELENLEG NINCS AZ ORSZÁGBAN ELÉRHETŐ AUTÓ.
FELHÍVJUK SZÍVES FIGYELMÉT, HOGY JELENLEG NINCS AZ ORSZÁGBAN ELÉRHETŐ AUTÓ.

NISSAN LEAF®

100% ELEKTROMOS, TELE  CSÚCSTECHNOLÓGIÁVAL

Újra elektromos autó pályázat!

line 1 1

Válasszon új Nissan Leaf-et a Nissan Solymár készletéről most 2,5 millió forintos állami támogatással!

A pályázat 2021. június 14. reggel 8 órakor nyílik meg! Az új pályázati kiírás ide kattintva elérhető, melynek továbbra is az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. a lebonyolítója!

 

Aki Nissan Leaf-re vágyik, annak jó hír hogy készletünkön többféle modell található, melyek azonnal megvásárolhatóak.

 

Ismeri az elektromos autó vezetési élményét? Próbálja ki nálunk a Nissan Leaf-et és válasszon készletünkről! Keresse értékesítő kollégáinkat!

 

Tekintse meg kiemelt ajánlatainkat

line 1 1

Kiemelt ajánlatainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő konstrukciót. Tekintse meg ajánlatainkat, árlistánkat, brosúránkat.

 

Nissan leaf fehér oldalnézet

Elismerő tekintetek

line 1 1

Az új fényszórókkal, az újratervezett könnyűfém keréktárcsákkal, és hűtőráccsal, a Qashqai kifinomultabb és dinamikusabb SUV, mint valaha.

Prémium minden elemében

line 1 1

A legapróbb részletekig elegáns városi crossover ezzel a finomhangolással még tökéletesebbé vált. 

ERŐT ADÓ TECHNOLÓGIA

line 1 1

A Nissan Intelligent Mobility a vezetés egy teljesen új módját ismerteti meg Önnel.

Autópálya, leaf, gyors, fehér, haladás
Leaf, érzékelők, tolatás, parkolóház
belső, intelligens, automata, sofőr
térkép, hálózat, töltés, töltő állomás, elektromos, leaf

Áttekintés

line 1 1
nissan autó jármű kereskedés, távolságok

KÜLÖNBÖZŐ HATÓTÁV OPCIÓK

AKÁR 270 KM*** VAGY AKÁR 385 KM***

nissan autó jármű kereskedés, kormánykerék

NISSAN PROPILOT****

MENNI, MEGÁLLNI ÉS KÖZÉPEN MARADNI

nissan autó jármű kereskedés,

NULLA KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS***

FENNTARTHATÓ VEZETÉS

nissan autó jármű kereskedés, kapcsolódás

MARADJON KAPCSOLATBAN

DOOR-TO-DOOR NAVIGATION ALKALMAZÁS ÉS VADONATÚJ OKOSTELEFON-ALKALMAZÁS

Hatótáv és töltés

line 1 1

MILYEN MESSZIRE JUTHAT EL A NISSAN LEAF SEGÍTSÉGÉVEL?

line 1 1

 Gondolkodott már azon, hogy milyen messzire tudna vezetni az új Nissan LEAF-ével? Legyen nyár vagy tél, akár egyedül utazik, akár a családdal, előre eltervezheti az utazását a Nissan új hatótáv-szimulátorával.

Nissan, leaf, fénysebesség, út, tempó

Nissan LEAF

Nissan leaf kerekek sötétített ablakok oldalnézet

Akár 270 km***

A VÁROSI VEZETÉSHEZ.

 

Európa legkelendőbb elektromos autója 149 LE-s tiszta élményt nyújt nulla károsanyag-kibocsátással***** a mindennapi városi vezetésben, ahol az e-Pedál™ a sztár, és a ProPILOT**** teszi könnyebben elviselhetővé a forgalmi dugókat.

Nissan LEAF e+

Nissan, leaf, kék, oldalnézet, dísztárcsa, visszapillantó

Akár 385km***

INGÁZÁS NULLA KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁSSAL***

 

A 2019-es év újdonsága, hogy a Nissan LEAF e+ intelligens, nagyobb teljesítményű akkumulátorral, valamint nagy teljesítményű, teljesen elektromos motorral van felszerelve, amely 217 LE teljesítmény leadására képes. Egyszerűen csodás szórakozás a kompromisszumoktól mentes ingázáshoz.

Hogyan töltheti az új Leaf modellt?

line 1 1

Töltési módjainak széles választékával – a háztartási csatlakozótól a nyilvános gyorstöltőkig terjedően – a Nissan LEAF alkalmazkodik az Ön életmódjához, életritmusához és vezetési stílusához.

térkép, hálózat, töltés, töltő állomás, elektromos, leaf, országszerte
nissan autó jármű kereskedés, töltő

TÖLTÉS EGYSZERŰEN A KONNEKTORBÓL

Minden Nissan LEAF változat fel van szerelve azzal a kábellel, amellyel az autót a legközelebbi háztartási konnektorba csatlakoztathatja, és éjszaka vagy munka közben is töltheti.

nissan autó jármű kereskedés, könnektor, akasztó, töltő

TÖLTÉS TANÚSÍTOTT NISSAN WALLBOX FALI TÖLTŐVEL

Szerezzen be egy Nissan WALLBOX fali töltőt a garázsába, és kettőzze meg a töltési sebességet, hogy egy éjszaka alatt teljesen feltölthesse autóját. Csak csatlakoztassa és működik – a Nissan LEAF szokása szerint.

Leaf, töltés, fényszórók, fehér, kábel

TÖLTÉS ÚT KÖZBEN. Nyilvános töltőállomások

Egyre sűrűbb a nyilvános töltőállomások folyamatosan növekvő hálózata, ahol Nissan LEAF autóját útközben is feltöltheti. Ezek megtalálhatók a főbb utak mentén, a benzinkutakon és számos „nyilvános épületben” is. 

Intelligent mobility

line 1 1

NISSAN E-PEDÁL™: GYORSÍTÁS ÉS LASSÍTÁS EGY PEDÁLLAL

line 1 1

Gyorsítson, fékezzen és álljon meg teljesen – mindezt egyetlen pedállal. Csupán az egyszerűen használható e-Pedál™-ra van szüksége az Nissan LEAF modellben. Egyszerű és izgalmas.

Autópálya, leaf, gyors, fehér, haladás
Nissan leaf okos rendszer követési táv biztonság

NISSAN PROPILOT****

line 1 1

A forgalmi dugók már sosem nem lesznek olyan idegesítők. A ProPILOT**** segít követni az autója előtt haladó autót, mivel a Nissan LEAF a forgalom ritmusának megfelelően gyorsít, fékez és indul el újra. Önnek csak a szemét kell az úton tartania a pihentető támogatott vezetés közben.

PROPILOT PARK

line 1 1

Egy autó, amely magától leparkol, és mindezt egy gombnyomásra? Az Öné ilyen! A ProPILOT parkolás funkciója gondoskodik a vezető lelki nyugalmáról.

tolató radar, automata, váltó, kormány, műszerfal, kesztyűtartó

INTELLIGENS VÉSZFÉKEZÉSI RENDSZER

line 1 1

Az Intelligens vészfékezés segít Önnek a forgalomban és forgalmas utcákon, folyamatosan figyelve a sebesség és az Ön előtt lévő autótól való távolságot. Értesíti, amikor le kell lassítania, és még fékez is az ütközés elkerülése érdekében, hogy minimalizálja az esetleges becsapódás erejét, vagy ha az úton átkelni készülő gyalogost észlel.

Többet láthat maga körül

line 1 1

INTELLIGENS 360 FOKOS PARKOLÓKAMERA

line 1 1

A négy kamerával virtuális 360 fokos felülnézeti képet biztosít az új Nissan LEAF-jéről, valamint választható osztott képernyős első, hátsó és járdaoldali közelnézetet a szűk manőverek megkönnyítéséhez. Ha mozgó objektum van a közelben, akkor a képernyőn figyelmeztetés is megjelenik.

Nissan leaf tolató radar
Fényszórók, közlekedési tábla, út, éjszaka

KÖZÚTI JELZÉSEK FELISMERÉSE

line 1 1

Nincs több találgatás! Mindig betarthatja a sebességhatárt az intelligens Közúti jelzések felismerése funkciónak köszönhetően. Menet közben észleli a közúti jelzéseket, és megjeleníti a sebességhatárt az új Nissan LEAF digitális információs kijelzőjén.

FIGYELMEZTETÉS AZ AUTÓ MÖGÖTTI FORGALOMRA

line 1 1

Szeretné tudni, mi közelít Ön mögött? Az új Nissan LEAF hátulján lévő érzékelők észlelik a közeledő járműveket minden oldalon, és figyelmeztetik Önt.

Leaf, érzékelők, tolatás, parkolóház

Csatlakozzon a világához

line 1 1

A 8″ többérintéses kijelző az Ön infotainment rendszerének lelke, amelyen egyetlen érintéssel elérhető a TomTom által működtetett gyors, pontos és részletes navigáció, a zene, az információk és még sok minden más, továbbá az okostelefonok integrációjára is képes az Apple CarPlay és az Android Auto segítségével.

Nissan leaf tartozék

ÚJ NISSANCONNECT SERVICES ALKALMAZÁS

Bármire is legyen szüksége, a Nissan LEAF-ben karnyújtásnyira van. Távolról indíthatja az autó töltését, szabályozhatja az autó hőmérsékletét, és bármikor láthatja, hol parkol a vadonatúj NissanConnect Services alkalmazásnak köszönhetően.

nissan, leaf, tartozék, elektronika

APPLE CARPLAY™

A 8″ többérintéses kijelző az Ön infotainment rendszerének lelke, amelyen egyetlen érintéssel elérhető a TomTom által működtetett gyors, pontos és részletes navigáció, a zene, az információk és még sok minden más, továbbá az okostelefonok integrációjára is képes az Apple CarPlay és az Android Auto segítségével. Az út még sosem volt ennyire egyértelmű.

GYÖNYÖRŰ FORMATERV, SOKOLDALÚ STÍLUS

line 1 1

A Nissan LEAF modellt úgy terveztük, hogy sokoldalú legyen és illeszkedjen az Ön családi életéhez. Öt ülésével, akár 435 literes csomagtér-kapacitásával és letisztult, dinamikus formatervével pont olyan jó, mint amilyennek látszik.

Hívja értékesítőinket

line 1 1

A Nissan Solymárnál nem kell hosszú heteket várnia, hogy beleülhessen Nissan gépjárművébe. Készleten lévő autóinkból kedvére válogathat, mely leginkább megfelel az Ön igényeinek. Elérhető autóinkról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál az alábbi elérhetőségeken:

Árak és felszereltség

Töltse le az aktuális árlistát és a felszereltségeket!

Katalógus

Tekintse meg nyomtatott katalógusunk online változatát!

Ajánlatkérés

Felkeltettük az érdeklődését?

Jelentkezés tesztvezetésre

Kipróbálná a járművet? Jelentkezzen tesztvezetésre!

Az itt látható képek tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a Magyarországon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy elérhető változatot ábrázolnak. Előfordulhat, hogy a képeken látható jellemzők nem érhetők el, vagy csak bizonyos felszereltséghez kapcsolódnak.

A meghatározott hatótáv és lóerő értékek a 40 vagy a 62 kWh-ás verzió maximum értékei. Kombinált áramfogyasztás: 166-185 Wh/km, kombinált CO2 kibocsátás: 0 g/km. Az adatokat laboratóriumi vizsgálatokból nyerik az EU jogszabályainak megfelelően, és a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Az információ nem egy adott járműre vonatkozik, és nem képezi részét az ajánlatnak. A számok nem tükrözik a tényleges vezetési eredményeket. Az opcionális berendezések, a karbantartás, a vezetési magatartás és a nem technikai tényezők, például az időjárási viszonyok befolyásolhatják a hivatalos eredményeket. Az adatokat az új világméretű, harmonizált könnyű járművek vizsgálati eljárásának (WLTP) vizsgálati ciklusa alapján határozták meg. A kép illusztráció. Jelen hirdetésben közölt adatok és tények kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak.


*Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a 100% elektromos hajtású gépjárművek vásárlásához, 12 000 000 Ft vételár alatt 2 500 000 Ft összegű, 15 000 000 Ft vételár alatt 1 500 000 Ft összegű kormányzati támogatást nyújt. A kormányzati támogatás pályázat útján vehető igénybe, a további részletekért keresse fel a https://elektromobilitas.ifka.hu/ pályázati portált, illetve keresse Márkakereskedéseinket.


***A hatótávolságra vonatkozó adatok az EU jogszabályokkal összhangban végzett laboratóriumi tesztekből származnak, és a különböző típusú járművek összehasonlítására szolgálnak. Az információk nem egy adott járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét. Előfordulhat, hogy az adatok nem a valós vezetési körülmények között tapasztalható értékeket tükrözik. A hivatalos eredményeket az opcionális felszereltség, a karbantartás, a vezetési stílus, valamint egyéb nem műszaki tényezők, mint például az időjárási viszonyok befolyásolhatják. Az adatok meghatározása az új, könnyűgépjárművekre vonatkozó világszinten harmonizált vizsgálati eljárás (WLTP) vizsgálati ciklusa alapján történt.
Energiafogyasztás (Wh/km): vegyes 166-185; CO2-kibocsátás, vegyes (g/km): 0. Zéró CO2-kibocsátás vezetés közben.


 ****A ProPilot a járművek korlátozott körében áll rendelkezésre. A ProPilot fejlett vezetéstámogató technológia, de nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPilot funkció csak autópályán (akadállyal elválasztott útpályákkal rendelkező úton) használható oly módon, hogy a vezető folyamatosan figyeli az utat és kezét a kormánykeréken tartja. A járművezető felelős azért, hogy éber maradjon, biztonságosan vezessen, és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását.

 

*****Az idézett számok a 40 kWh-s (LEAF) és 62 kWh-s (LEAF e+) akkumulátorokra vonatkoznak. Az idő a töltés körülményeitől függ, beleértve a töltő típusát és állapotát, az akkumulátor hőmérsékletét, valamint a használat helyén tapasztalható környezeti hőmérsékletet. A jelzett gyorstöltési idő a CHAdeMO gyorstöltő használatát igényli. A Nissan LEAF modellt úgy terveztük, hogy a mindennapi élet során előforduló utazások többségét támogassa, és olyan töltési biztonsági intézkedésekkel van ellátva, amelyek védik az akkumulátort a rövid időn belül megismételt többszöri gyorstöltések esetén. Az egymást követő gyorstöltésekhez szükséges idő megnövekedhet, ha az akkumulátor hőmérséklete miatt aktiválódik az akkumulátor védelmére szolgáló technológia.